Anotace: tak tohle je velice hluboké dílo a mělo by ve Vás zanechat velmi silnou stopu...Zamyslete se nad svými životy smrtelnící rozhřešení přichází (XDXD-lol in lol)
Dio... tahle je povedená, fakt úžasné, píšeš uplně v jiným stylu než ty předešlý, vážně, se mi líbí, konečně tě začínám chápat :o) jen takhle dál!
14.03.2008 20:44:00 | W.O.K.O.