Anotace: včera v 00:00 jsem měla trapnou náladu stylu: Všichni mě litujte jsem strašně opuštěná, nikdo mě nemá rád, nemám ráda svět a mám příšernou tužbu mít zase pět let a lízat lízátko.......bla bla bla (a neříkejte mi, že jsem emo jinak budu smutná a bé) ;)
Kam se ztratila temná Dia? Kam? Ale spíš.. odkud přišla ta lehce hezká jemná denní křehká Dia? Odkud tahle přiša? Na tohle bych se měla ptát spíš. Vážně. Začínáš se mi moc líbit!
14.03.2008 20:47:00 | W.O.K.O.