Že zrovna dneska
Anotace: myslím že ten bukowski mě nějak pošramotil slovník ne že bych normálně byla slušná ale teď začínám psát "sprostě" takže si to neberte osobně ani Ty :P (ne neřeknu)
To co cítíš
Není smrt
Není to život
Když se ohlídneš
Má to pořád stejný křivky
S tak dokonale zasraným ksichtem
Jo nějak mě to nasralo
Že zrovna
Dneska
Ty
Tváříš se nějak
Bezprostředně
Jako by tvoje ruka
Byla pahýl
Vlající ve vzduchoprázdnu
Žádný další podlitý krví
A tahle sračka
Dolů
Žádnej jinej směr
Není na výběr
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: maena, Pišák, m-maybe, W.O.K.O.
Komentáře (2)
Komentujících (2)