Muž bolesti a hudby

Muž bolesti a hudby

Anotace: ...

Muž obklopený hradbami hudby.

Je všude kolem něho.
Ta slyšená...nahlas i tiše.
Taky ta na discích, kazetách,
co u zdí navrší se.

Na závěj odpadků
se měkce snáší tóny.
Ticho ho drtí,
předehra před smrtí.

Akordy hladí
jizvy zraněné duše.
A svět prozatím
k němu se staví hluše.

Ruce plné slov,
černě popsané,
Bože, pojď na pomoc,
ať se mu nic nestane.

Jakoby ta slova,
na kůži poznačená,
stále znova a znova,
chtěla být nalezená...
Autor spare, 15.03.2008
Přečteno 351x
Tipy 13
Poslední tipující: maena, cevert, WhiteSkull, drsnosrstej kokršpaněl, sioned, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

U zdi vrší se kupy prach, fouká, oprašuje, snad ten správný styl vybere si . . . snad. 1***

21.03.2008 15:27:00 | cevert

líbí

...sběratel duší :) ...

21.03.2008 08:52:00 | WhiteSkull

líbí

Jako že v zajetí hudby?
Únik před city,
takže sběratel hudby...

16.03.2008 08:31:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel