scházíš mi

scházíš mi

Anotace: možná se to někne nerýmuje

když jsem tě každý den výdala,
když jsem tě často líbala,
bavil mě celý svět.
Mou vinou jsem tě ztratila,
mé svědomí mi to pořád vyčitá.
Nedokážu se s tím jen tak smířit,
nemůžu s tím žít a bez tebe být.
Neumíš si představit jak mě srdce bolí,
kolik lásky,
k tobě nese.
Scházíš mi,
až to popsat nejde.
Neumím se ovládat,
jen se při každé debatě,
o tobě,sesypat.
Vládl si mým srdcem,
vládl mou duší.
A co ted'??
Kdo mě má milovat,
když ne ty,
Komu mám porad ruku,
když ne tobě.
Jak to tady mám zvládat,
jen tak bez tebe.
nejde to tak snadně,
jak si všichni přejí.
Každá noc je,
pro mě utrpením,
každá vzpomínka,
na tebe,mě trápí.
Přála bych si aspoň jeden den,
tolik věcí,
přála bych si ti říct.
tolik věcí jsme plánovali,
málo,které,však uskutečnily.
Mrzí mě co se stalo,
kéž by se to vrátit dalo.
Dala bych za to cokoliv,
jen abys tady ted' mohl být.
Miluji tě a vždycky budu,
jen na tebe čekat už nemůžu!
Autor wilček, 16.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí