Nesnáším...miluju...
Anotace: můj život v kostce
Nesnáším nebe
miluji peklo
jsem dítě světla
co se ho zřeklo
Nesnášim lásku
miluju bolest
má duše mrtvá
nevznese protest
Nesnášim sebe
miluji jiné
samota akorát
po nich mi zbyde.
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: jiljovský, Vampyrella, Suzan, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)