Šedá ...
Anotace: cítím se tak .. a stále mohu plakat
Jsem vlčice
vyji své touhy
k měsíci
lačnící po krvi
svolávám smečku
šedých stvůr
vyji měsíci
touhu po smrti
mých snů
jsem vlčice
stojící nad propastí
odmítám skočit
vyhnaná smečkou
pokrevních bratrů
jsem vlčice
a toužím
malým vlčatům
jednou...
snést svou obět
jsem vlčice
zatracená tmou
vyji na měsíc
a v odpověď
jen hluboké ticho
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Suzan, jedam, Simísek
Komentáře (0)