Noční lov

Noční lov

Anotace: vznik nikde napsán nikým

Za černé noci lezou z úkrytů
a na měsíc toužebně volají...
v lese plném vlků v zákrytu,
lidé o pomoc škemrají.

Lidé však jejich tajná místa
pomocí divných vlastností-
našli, však ztratili se dočista,
vlci se na nich pohostí.

Nedosáhnou na ně výš,
jen stále smutně sténají,
a vlci ukázali skrýš,
kam se ve dne schovají.

Zatmělá země čeká tiše,
lidé se v pasti krčí,
smrt je blíž a blíže,
ale už se nenaučí ... smát.

To vytí vlků oni slyší,
hrdla se křikem naplní,
pak dupot nohou - to se blíží,
nezachrání je modlení.

Pak se ostré zuby jako meče,
do řvoucích hrdel zakousnou,
teď už nikdo neuteče,
a bolestí naposledy vykřiknou.
Autor Aaliyan, 17.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí