Anotace: ...slyšíš, Bože? Já už mam život zkurvenej dost, tak se vybij na mě!
číst si tohle je hrozně deprimující...už kvůli tomu, že tímhle způsobem uvažuje asi tak setina celýho lidstva, a to je ten hlavní průser..
13.04.2008 00:30:00 | kokeš od pana krbce