Poslední krok
Anotace: Poslední krok do náruče přítele.. Smrti...
Světlé oči v bledé tváři
Smutně hledí za sluneční září
Slzy smývají krev i prach
V srdci hlodá ledový strach
Nechce zůstat sama
Životem zlomená dáma
Lidé sledují ji skrz prsty
Vítají ji kamením ukrytým v hrsti
Lidská zloba zas ji dohnala
Krutost jí život protkala
Prchnout už není kam
Každý nakonec zůstane sám
Duši pokřivenou bolestí
Život pro ni je neštěstí
Světlé oči hledí do dáli
Pohledem objímají skály
Vítr něžně čechrá hnědé vlasy
Uplakané oči skrývají řasy
Náruč rozevřená v odevzdání
Lovec našel její tělo za svítání
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: Rikitan, Gracia, C.alwen, fijalka, Daerfëa, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)