Anotace: napadlo mě to v autobude...fakt:o) takže je tak trochu autobusácky - divná:o)
Ha.. tu by stálo za to si vytisknout a nalepit si nad postel, ..aby vždycky až chuť psát bude neúnosná, bylo zřejmé, které verše ne! :D Nic ve zlém, jen trocha konstruktivní klitiky, nevěsit na nos bulíky...:)
19.03.2008 18:59:00 | prostě Zuzana