Vrahem z donucení
Na věky věků,
zavděk činu,
zničil si život,
za vteřinu.
Pohladil kohoutek,
vyslal letku vpřed,
cíl zasáhl,
jak lukostřelec střed.
Najednou kolem,
zastavil se čas,
jak kdyby z hůry,
slyšet byl hlas.
Pak mlha pryč
a včelky vzduchem,
vraha v afektu,
učinily duchem.
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, loverose91
Komentáře (0)