Nálada
Jako záplava, když přežene se přes domovy
Jako vichr, když rozházi všechny střechy
Tak se moje srdce stále budí,
Stále přichází nová bolení.
Kdy dočkám se vysněného pokoje?
Kdy prožiji zase den bez vnitřního boje.
Pamatuji, když sledoval jsem tvou tvář.
Jak učarovala mě její zář.
A moje srdce se s tím nechce smířit,
Abych zapomněl na tu krásu musel bych jej pohřbít.
A tak jenom smutně čekám, kdy příjde ten poslední
Ten poslední tón mého srdce, kolik ještě dní?
Tak kolik?
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (2)