Propast
Anotace: Příjde den,kdy trápení skončí???
Padám stále níž a níž,
Až na dno mě položíš,
V smutku se utápím
A v životě se potápím,
Trápení je větší než já,
Není to lehké než se zdá,
Něco v mé hlavě pořád je,
Doufám,že to tam nikdy nezůstane,
Zlé časy krásné chvíle nahradí,
V to budu doufat potají.
Přečteno 426x
Tipy 15
Poslední tipující: Vlk v rouše, Zasněný básník, Iva Borecká, jedam, Rbb, whiolet, excited, sluníčko sedmitečné, Pišák, Norlein
Komentáře (5)
Komentujících (5)