Sebevrah
V ruce drží ostrý nůž
východisko
červená barva tryskem proudí
a podle chování lidé ho soudí.
Krvácelo mu srdce
teď už i ruce
bolest byla velká
zabila ho
Nechtěl žít
svět mínil promarnit
Zabilo ho zklamání
a jeho ostrý nůž
tak mi ho "pane, prosím puč"...
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Carlos, jedam, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)