Smutná vláda tohoto světa......
Anotace: Svět je takový jaký si ho my lidé utváříme.....
Po světě koluje
pár smutných otázek
a život maluje
krvavý obrázek
jedním tahem
nakreslil naději a sestru svobodu
schoulené na zemi
pro mnoho důvodů
spoutal je mřížemi
jenž hlídá stráž
střeží je cínoví vojáčci
co zůstali prokletí
z trhavin panáčci
a střelba do dětí
teď vládne světěm...
Komentáře (1)
Komentujících (1)