Voda
Anotace: Člověk nemůže mít stále dobrou náladu
ležím bez hnutí
a voda teče, studí
je ledová, nutí mě k pohybu
vytéká stále z toho ohybu
který ční ze zdi bledě modré
nic neslyším, to nemůže být dobré
nutím se k pohybu, údy nereagují
čím to, ještě vnímám, oči přeci fungují
voda teče stále, stoupá
můj život se na okraji houpá
kohoutkem prosím otočte
a vodou si přitom smočíte
Cože? Že voda je vroucí
a mé srdce je pomalu tepoucí
smysly mě opouští, mávají sbohem
je čas opustit svět a setkat se s bohem
Hladina mě pohlcuje, bubliny jdou vzhůru
mé srdce ztichlo, duše stoupá na nebeskou hůru
vidím se dole, živlem pohlcen
a odejít byl jsem donucen
Anděl pomsty stal se ze mě
ještě jsem nevztáhl ruku a země
ví o mých úmyslech, provést
pomstu a sebe do klidu dovést
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Lea Aura, Nút, Varda, excited, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)