Zapiju žal vodou...z kohoutku
Ty moje touhy
mě jednou budou stát život...
asi začnu stavět vlastní vzdušný zámky
-za deště-
Mezitím,co si mě ti,
jimž jsem nechtěla ublížit,
/alespoň ne víc než sobě/
pojmenují Děvkou..
A ty máš rád tohle počasí
a já to vím...
Bílé růže se dávají na hroby,
když ještě nejsi smířený
A ty čekáš
a já to vím...
Nejspíš nebudu za pár let dělat
vlastnímu svědomí
a modrookým blondýnkám
žárlivé scény,
až je potkám ve tvém náručí
A ty to víš
a mně je to líto...
Ale jestli uslyším
na druhém konci telefonu
místo tvého
její hlas...
...asi si vážně hodím mašli
za všechny tři
A nezůstávej-chci být sama
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)