Únava pro každý nový den
Anotace: jj je mi líp...fakt
V určitých oblastech jsi ty tak jak
Se přetáčíš
V skulinkách se ukrýváš
Tak jako se vysmíváš
Když obrátit se nemůžeš..
Radši dopředu se plazit jen
Než přiznat že již nemáš sil
A obrátit se nemůžeš..
Je to lehké tak jako
Rozbít střepy poztrácené
Ze vzteku
Ze vzteku bít se..
Hodiny vyseknout
Smutku poklonu
A proklínat sebe
Jednou ti dám odpověď
Jak na to
Jak to skončit
Teď
Jen promluvím
Ani nemrkneš
Protože stane se to
Tam kde nejsi
Tam kde není tvá řeč
I kdyby stalo se
Tady a teď…
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, Simísek, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)