Jako ta nedopitá sklenička
Jako jedna z písní
zkouším býti oceánem,
jako jedna z písní
-snažím se často roztouženě
učarovat tvé mysli...
Jako ta nedopitá sklenička
každému snadno k mání,
jako ta nedopitá sklenička
-znenadání-
po milování...sama
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: f393n6, Psavec, Danah, stmivani.na.lepsi.casy, Nút, Šerák
Komentáře (4)
Komentujících (4)