Život
Anotace: život - neštěstí - smrt
Život plný zklamání,
nikde žádné štěstí,
smrtí to tu zavání.
Život mi dal pěstí.
Nic než smutek a žal,
žádný důvod žít,
už abych si život vzal.
Nechte mne v klidu odejít.
Jediný člověk,
to může zvrátit,
jediný skutek,
mi může život vrátit...
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: jelinek8, Pišák, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)