Za maskou...
Anotace: Skutečnost? Nebo jen další lživá iluze?
Za maskou z havraních per,
ve stínu noci s melodií kapek rosy,
schováváme tisíce svých her,
lží a intrik, jež máme ve své moci.
Za maskou z pavučin,
schováváme své pravé tváře,
tisíce svých příčin,
jež činí z nás lháře.
Za maskou z perel krvavých,
ve skrytu své duše,
schováváme klamů svých,
by lež vyzněla jednoduše.
Za maskou nevinnosti,
tvář bez kazu,
dusíme své zlosti,
v citovém mrazu.
Za maskou své vlastní kůže,
v rouchu nahoty svého těla,
už žádné kání nepomůže,
ledová kůže zbělela.
Za maskou svého života jsme před smrtí všichni nazí...
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: jiljovský, Vlk v rouše, Lilithen, Simísek, Charibeja, lecrecia, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)