Voják
Anotace: Jen tak pár myšlenek při několika písničkách...
Meč tíží v ruce
Nad prolitou krví puká srdce
Mysl zmámená bolestí
Rytíř snadno sklouzne k neřesti
Neřest jmenuje se víno
A nic mu před ní neuchrání život
Takový úděl smutného rytíře
Jenž sám sebe ztrácí ve své víře
Meč dopadá v prach
Netečné oči a v nich strach
Nic už mu nepomůže
Jeho tělo skončí v díře
Ztracený muž v krutém osudu
Válka z něj udělala pobudu
Do jeho očí už nikdo se nedívá
V duši zapsána každá bitvy vteřina
Smutný stařec v mladém těle
Kdo dnes by v něm poznal krále
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: Azazen, Rikitan, Gracia, C.alwen, Danah, saddova, Šerák, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)