Takovou mě znáš...
Anotace: experimentuji se smutkem
Na stole popelník,
jmen plný seznam
a chvíle soužení
„Takovou tě neznám…“
/nechci znát/
Čas-ten si odnese
vzpomínky
už napořád
„Takovou tě neznám
-jinou tě nechci znát…“
Zahraji divadlo
Pro něj a pro tebe
Ale jen před ním budu tančit…
Tebe přece miluji
ty mě přece znáš…takovou mě znáš…
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Danah, saddova, Monsignore
Komentáře (0)