Anotace: říkal jsem že už nenapíšu ale tuhle sem ještě musel nekomu ji totiž dlužím... ale komentáře pište... a moc..
A třeba je, někde v meziprostoru. Člověk nikdy neví... Víš, co se mi na tvé tvorbě líbí? Ten nádech bezmoci a žalu. Pravděpodobně to bude tím, že se v takových dílech vyžívám a sama sem takové básně psala. Je mi to moc blízké, obzvlášť, když z toho cítím to, co by z toho zřejmě čtenář cítit měl.
27.01.2009 23:35:00 | Andělskými perutěmi chráněna