Anotace: Všem lásku a vřelé objetí....ať nikdy nezažíváte takové napětí...mám vás ráda moc...ale nežádám o pomoc...krásný víkend přeji...ať se ústa vaše jen smějí...
už nemohu dál
zůstal jsem stát
a vidím opodál
ty co mám rád
už nemohu dál
do záhuby jít
chci tady zůstat
chci s vámi být
chtěj žít
28.03.2008 15:20:00 | Belmon
Už nemohu dál,
tuhletu krátkou větičku,
každý z nás stokrát přeříkal.
A stejně jsme šli.
Už nemohu dál,
může říct beznohý,
který si na vozíku gumy rozpíchal.
A stejně je zas nafoukli.
Už nemohu dál,
je věta, která odvahu zahání.
Úsměv a hezký den
Než nemoct dál...
...lepší je zdrvě nasrání
28.03.2008 09:59:00 | Silvie
Krásná básnička. Ale vždy se najde něco (někdo), pro co (koho) má člověk chuť žít ;-)
28.03.2008 09:44:00 | ladyina