Vzkaz
Anotace: jen mě něco hodně silně zasáhlo a ten název se vlastně ani nehodí...
Jsi tak nevinný,
Tvoje vůně mě všude provází,
Kradmý dotek a mizím,
Hledáš viníka té husí kůže,
Vidíš mě?
Nechci Ti říct pravdu, ale…
Proč teď mě opouštíš?
Neutíkej…
Nejsem zrůda,
jen jsem se zamiloval,
Tvoje oči doprovází moje nebe,
Začíná z něj pršet,
Jeho slzy leptají mi kůži
A na zem dopadá naše krev
Z budoucnosti.
A já Tě jen miloval,
Miluju,
Vítr šeptá mi do vlasů
Tvůj hlas,
Kterého se tolik bojím
A má pro mě vzkaz,
Ať v Tebe věřím
Stejně silně,
Jako Ty ve mě nevěříš.
Až procitneš,
Budu navždy čekat
V Tvých živých snech
…
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: páááááááá, pejrak, Detektor, STIMPRE, Traci, whiolet, Simísek, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)