Prázdnota
Jako když černý havran letí krajinou,
tak táhnou se mé myšlenky hlavou.
Jsou chmurné a černé jako ty havraní křídla.
Mám v duši mrazivo a prázdno.
Chci pryč!Chci někam,kde svítí slunce,
kde znovu najdu tu hřejivou láskyplnou náruč,
do které se celičká schoulím
a chci se cítit jako sněhová vločka,
která se rozpouští v dlani.
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Caracol, el viento, WhiteSkull, devcatko z jetele, vodnař, jedam, Danah, Šerák, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)