Anotace: A neslyší nikdy a nikde ... a můžete křičet jak chcete. Lidi, když nechtějí, prostě neslyší.
Ono je taky možné, že přes ten svůj křik, jsi ty tiché kroky příchozích jednoduše neslyšela...
31.03.2008 15:14:00 | Gina Rocca
myslim, ze vysledny dojem by byl mnohem lepsi, kdyby sis posleze zkontrolovala, jak si basnicku napsala, mas tam mnoho chyb..
30.03.2008 20:07:00 | saddova