Anotace: "K" - reakce na Strepiny .. nenavidim tyhle sv.ně ... jednou po nich půjdu
Doufám, že existuje peklo pro tyhle hnusáky nelidský a doufám, že se jim ta bolest, co způsobili, způsobují a budou způsobovat stonásobně vrátí.
20.05.2008 02:05:00 | BlueBird
cevert - kazdy jen kejve nad tim hlavou a rikaji, ze se s tim neda nic delat .. houby neda ! V jednote je sila a ve vetsine jeste vetsi .. jen to nikdo videt nechce ..
03.04.2008 16:30:00 | Analisieren
To nejsprostší slovo pro ně není k naleznutí, naprosto souhlasím. Ale co okolí???
03.04.2008 13:05:00 | cevert
Poslední kapkou pro mě byl ten vlčák na konci - ten zoufaly narek mi bude v usich znit do smrti .. svine ..
31.03.2008 20:00:00 | Analisieren