jen tak
Ztrácím půdu pod nohama,
propadám se nevím kam.
Životem dál půjdu sama,
či někdo na mě čeká tam?
Padám .. vstávám... nedaří se...
na dně se zas ocitám.
Život mi dal tvrdou ránu,
nevím, za co pykat mám...
Bez lásky a pohlazení,
po světě teď klopýtám...
V koutku duše tajné přání,
že svou lásku zas potkám...
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: kouzelníček, Roger
Komentáře (3)
Komentujících (3)