Bez piků
Nebojím se, že skočím sama,
i když nejsem s váma,
Patřím k vám.
Asi nejsem příliš známá,
Smutná piková dáma,
Co patří k vám.
Piková dáma
Bez piků
Místo srdce jáma
Z nezbytných návyků.
Půlnoční toulání
Hledání svobody
Tajemný volání a pak už jen ten skok do vody.
Přečteno 323x
Tipy 17
Poslední tipující: kikis, Vlk v rouše, jedam, STIMPRE, colorka, Já Esther Ruth, cevert, Simísek, Psavec, Nút, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)