Anotace: zrovna ted se mi nechcou psat ty obvykly srance ( v zásadě pokus o něco krátkýho a oduševnělýho)....tududumtum zase jsem to podělala(se)
pocit! vyjádřenej zlomek v jednom dni, jedne pocit, nic jinýho mne nenapadá, co by to mohlo být!
02.04.2008 12:05:00 | W.O.K.O.