Anotace: Vztah bez lásky nemůže být nikdy vztahem...já naštěstí lásku mám:)
Hrozně pěkná, i když smutná :) jen nesouhlasím s prvním komentářem... co je to za život?? Život s vládcem?? Myslím, že je to špatné... Je fakt pěkná, zamyšlená, dokonalé jsou hlavně první dvě sloky :)
05.04.2008 20:28:00 | Puck
Pěkně napsaná básenka, taková upřímná a od srdce, i když z ní dýchá jistý smutek, emoce ... Má to svoju myšlenku a tak hloubku, tím je to poutavé. Je fakt, že život bez lásky, snad není životem, ale velkým trápením. Já bych bez lásky nechtěla žít, nechci být s někým, kdo o mě nestojí, či jeví zájem o někoho jiného. Lásku si nikdo nevynutí, nekoupí, nevykřičí, ... horší je, když donde na citové vydírání.
01.04.2008 22:06:00 | NikitaNikaT.