Klokočí
Anotace: Na závěr, pak něco z jeho tvorby :o) nebo spíše :o(.
Každý už udělal si názor na osobu
Co ráda nuly uděluje
Díla svá však radši nezveřejňuje
Však dle komentářů
Portrét „osobnosti“ a talentu
Před očima hrozivě se rýsuje
Jaký „poklad“ na Literu to je
Jak „krásně“ okolí otravuje
Sliny má setsakra jedovaté
Především sama sobě si ubližuje
Ti co jí znají už si z toho jedu nic nedělají
Její komentáře ke smutku slouží
Jen bůh ví kdo jí ty slova našeptává
A ona se jím hloupě oddává
Na závěr pár ukázek z tvorby našeho "nej" "nej" autora. Co dokázal zplodit během necelých možná pěti minut památného dne 11.7.2005
Jehož skromnost v psaní vlastních děl je "zarážející"
Ať žije náš nejvetší. Ať žije druhý Nero !!!!
a ani ty nebuď přítěží!!! ty moucho obtížná!!!
11.7.2005 | klokočí
Fuj, to mám ale pech !!
V poezii jsem doufala a zatím
- jen cítit je tvůj smrdutý dech.
Za tento paskvil nemáš žádné body
ty obludo vychlastaná - vrať se do hospody!!!
11.7.2005 | klokočí
a já žasnu nad tvou drzostí básnit, nejde ti to ani trochu! spíše se uplatníš u plotny, ty kvočno!
11.7.2005 | klokočí
frankie, udělej nám radost, prosím a go to Hollywood!! Tady bude potom od tebe klid a tam tě dají do blázince - takové nesmysly, jaké píšeš, se trpí jen u nás!
11.7.2005 | klokočí
tvé texty jsou jedovaté, ty stará shnilá užovkooo
11.7.2005 | klokočí
Komentáře (1)
Komentujících (1)