Hejna rudých motýlů
Střelím se do hlavy
hejna rudých motýlů
pomilují se v letu
Padat budou k zemi
od soumraku do svítání...
jako jména
A Holčička se zeptá,
co znamená ležatá osmička v kalendáři
Místo odpovědi dostane definici červené barvy
...takovou menší teorii relativity
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: el viento, fuu, chicacheca, puostě Uadek, verunča
Komentáře (2)
Komentujících (2)