Death..
Bez rozloučení a bez díků
nasedl jsem do dostavníku
cesta v něm najde svého konce
zpátky nevrátím se po roce
ani po dvou, ani třech rocích
k cílu mě vede genius loci
ve vedru kde se vzduch tetelí
můj stín touží jet do Death Valley
budu tam někde do ztracena
psát písně dívkám beze jména
není co naplat, po nedělích
modlit se budu sám v Death Valley
zpovídat se pod horkým nebem
skalám v tom žízní kletém žlebě
co pohledávat by jste chtěli
kde nic není kromě Death Valley?
vyprahlá poušť můj sen, má chtíč je
já zahodil od ráje klíče
místo tam pro mne již neměli
dali mi flek na kříž v Death Valley
vrazím ho někde do kamení
stejně tam nic jiného není
mé písně taky oněměli
sám sobě zpívat smím v Death Valley
Přečteno 329x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Adie.80, el viento, sophia92, Pišák, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec, NikitaNikaT., Isobel, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)