Poslední vzdech
Jen hodiny tikají v prázdném pokoji,
ale spánku mi nedají.
Zastavil se čas, myšlenek tok
k smrti stačí jen skok.
Jen svíčka bílá, pomalu uhasíná,
ale stále naději dává.
Zhasla svíčka, ohořel knot
k smrti stačí pouhý krok.
Jen bledá tvář, tělo chladnoucí,
ale stále osud matoucí.
Kusy ker, zledovělo tělo,
tak jak bolavé srdce jeho.
Jen pírko bílé, křehkost sama,
ale snaha letět - marná!
Bělostná čistota, pírek pár,
někdo je krví pocákal!
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Puck, Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)