Anotace: Všem lásku a pohlazení - nad to opravdu není - píši jen o touze žít - protože smrt nechci ještě mít...
Nezatracuj slzy hned,
uvolnění mohou dát,
spláchnout žal, aby se svět
čistým zrakům hezčí zdál!
Jsou i slzy radosti,
když jsme něčím dojati,
těch není nikdy dosti!
Tak plač, směj se nebo sni,
jen nemysli na hlouposti,
na to, že hned všechno vzdáš,
na světě je krásy dosti
všude, kam se podíváš!
Tak si protři oči svoje,
na procházku vyjdi ven,
nic už nevzdávej bez boje,
a život změní se v sen...
09.04.2008 20:32:00 | Kozoroh 1