Anotace: ...Vy víte, kdy prší?
takže prší pořád.. dnešní svět není a neumí být šťastný a pokud ano tak zřídka...ale nikdy si na déšť nezvyknu jen jsem se mu přizpůsobil...
06.04.2008 03:29:00 | Taker-666
...a víš kdy neprší - když jsi šťastná,zamilovaná,nic tě netrápí a ani nebolí - potom ani déšť nevadí a liják neublíží,tak si to přej a já ti to budu přát taky :-)
04.04.2008 17:21:00 | WAYWARD