Ztracená jak...
Anotace: asi opravdu jsem...
Jak smutný přístav bez lodí
jak zpustlý hrob,
ke kterému nikdo nechodí!
Jak zvonek, který dávno nezvoní.
...jsem i já ztracená...
...tolikrát zklamaná....
Dávno zahodila jsem svoje sny
a představy,
dávno přestala jsem odsuzovat
sebevrahy.
...Oni jsou svobodní...
Tisíckrát bych tvrdila, že nikdy
tohle neřeknu:
"Nedokážu věřit, neumím odpouštět!"
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, anaH
Komentáře (1)
Komentujících (1)