už nevím jak dál
Anotace: cestou jít a neb se zab.....
Jdeš cestou listím posypanou a
starosti jdou trochu stranou.
Života se pomalu vzdáváš, pomalu už na dno si saháš, tvé srdce tě zradilo a do propasti hodilo.
Láska tvá tě opustila a v duši tvé pár ran zanechala.
A ty jen kráčíš cestou dál, už sám, protžoe ti život vše vzal a jen říkáš, co jsem udělal???
už jen krok a konec, na kostele odbíjí zvonec, tvou poslední chvíli, tak s bohem...
Komentáře (1)
Komentujících (1)