obloha je plná hvězd..
sbíráme je .. s přáním..
by splnili nám sny
co nás k nim mohou vznést..
07.04.2008 21:30:00 | Bean
Obloha zase hvězd je plná,
co k zemi tiše padají,
šeptám si přání cituplná,
taky si přeju potají,
aby mi z těchto šutrů žádný
nepadl přímo na šišku,
v srdci mi hlodaj touhy zrádný,
když zalézám do pelíšku...
RUR -toť slavní Čapkovi roboti!
Co asi oni na to poví,
tihle zázraci Rozumovi?
07.04.2008 19:25:00 | Kozoroh 1