Znáte.. /tu lež?../

Znáte.. /tu lež?../

Anotace: ...co dodat..

Znáte tu povídku,
kdy náhodný kolemjdoucí
zachrání chlapce před smrtí?
Znáte tu pohádku?
Přeříkávám si ji v noci
a mé sny s ní vždy uletí..
Tohle v životě se neděje,
všechno je jen matným snem
a já nemám sílu se dál smát..
Mé srdce dávno se nesměje
tak, jak možná by mělo..
Umí jen krvácet, plakat..a lhát..
Lžu, všem kolem sebe
- a oni se neptají..
a když ano, - jsou to přetvářky..
Ty nevíš, že chtěla bych Tebe,
že tiše a potají,
vyřezávám si do kůže obrázky..
Autor Adie.80, 07.04.2008
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, fuu, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tvoje básne sú číre ako voda z prameňa

07.04.2008 22:11:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel