Per et post
Anotace: Jaké je to být někým druhým...
Za závojem
chvějících se řas
a slanem zřítelnic
je údolí, kam nelze vstoupit
bez drásání
bez povzdechu
s mapou v ruce
neznalý sepentýn
a křivolakých strání
Zbloudil jsem
a ve své ztracenosti spokojen
nechci se vrátit
přes mlhu skutečnosti zpět
k začátkům i hořkým koncům
Zabydlen v rozšířených zornicí
dívat se na svět
mohu
jen chvíli
Tvýma očima
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)