Necudná nemrava s černými rty
Anotace: tiše-poslouchám dech přírodních katastrof
Stála by za hřích
ta holka topící se v loužích
ropných skvrn
-třesoucí se pták
jemuž stoupá z úst dým...-
chce se mi křičet
-kurva z laciného filmu-
necudná nemrava
"Má sladká Goldie"
najdi mé tělo v hlíně
k zbláznění chladné
-zem po bouři-
Zčernám jako růžová rtěnka
...pod tíhou let
-líbáš tak nězně-
...
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, el viento, Lenie
Komentáře (2)
Komentujících (2)