Jeřabiny
Anotace: Občas si říkám, proč svět není černo-bílý..
Hudba utichá, Ty odcházíš,
na sněhobílém koberci zůstala jen
skvrna od vína.
Obláček cigaretového dýmu, drobky z bábovky,
prázdná krabička od léků,
dívenka mladičká, usíná.
S korálky na zápěstí, s prázdným pohledem,
se zoufalou touhou po Tvých očích,
už je neuvidí.
Jen pár slov napsaných rtěnkou,
v koupelně na zrcadle,
a jeden kartáček chybí.
Zlatavý paprsek slunce,
dopadá na kuličky jeřabin,
být tak zase malou holkou, vrátit čas..
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: 6thSun, Iva Borecká, teranosaur, Holis, Myrja, anaH, Bíša, Morgenstern, jedam, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)