Anotace: Všem lásku posílám - své oči zavírám - boj byl dlouhý a krutý - vím, že verše smutný - ale píši jak myšlenky plynou - třeba mě andělé neminou...
Slzičky stékají po tváři, ale vaše slůvka má očka rozzáří :) děkuji...
10.04.2008 11:07:00 | toužím.jít.dál
Vis, kdyz si clovek mysli ze je nakonci sil, tak to zdaleka neni pravda, jsem presvedcena o tom ze lide kterí se o svuj zivot nejmene boji, o smrti take nejmene hovori.
Mnohokrat jsem videla smrt v primem prenosu a jsem moc rada ze ziju, zivota si je treba vazit a kdyz se v srdci smutek usadi , tezko pak odchazi. Tvuj zivot by mel byt jiskrny , plny touhy a ocekavani, drzim Ti palecky at vse dobre zvladnes.
10.04.2008 00:28:00 | carodejka
smutne, ale hezky napsane...taky mam jedno dilko se stejnym nazvem:o)bude lip, neboj:-*
09.04.2008 13:14:00 | estrellita
Přeji Ti z celého srdce, ať Tě Láska obejme tak laskavo, jak to jen dovede a ať Tě důsledně chrání od jakéhokoliv útoku
09.04.2008 12:36:00 | Petbab