žádné názvy /lákavá touha udělat nadpis delší než samotnou báseň/
Anotace: arogance úzce související se sebestřednou potřebou být svá
Podvazkový pás??
To snad budu radši tančit nahá...
-poběhlice líbá vílu rudými rty-
zlomená sirka
/v ústech/
dohořívá
...
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)