Anotace: ....
právě tohle datum? osudové.... ach jo. shodou náhod i pro mě,a le opačně.
jenže
jeslti trháš tohle datum z kalendářů, černíš je, abys ho neviděl, ... pak můžu jen říct, že vím o čem mluvíš, ale to je vše.. možná... že vlastně... já raději budu mlčet... ve všem se snažím najít svoje problémy, omlouvám se.
ale ta báseň je opravdu silná... a krásná. jak to tak bývá... za nejkrásnějšími díly bývá největší bolest
27.06.2008 21:47:00 | Já Esther Ruth